Acasă Administraţie Anunț Aquatim important pentru locuitorii din Giroc: “Biroul de întocmire contracte Aquatim...

Anunț Aquatim important pentru locuitorii din Giroc: “Biroul de întocmire contracte Aquatim își încheie activitatea!”

DISTRIBUIȚI

Începând cu data de luni 19 decembrie 2022, biroul de întocmire contracte Aquatim din comuna Giroc își încheie activitatea. “În continuare, pentru încheierea contractelor vă invităm la sediul nostru din Timișoara, strada Enric Baader nr. 11, de luni până vineri, între orele 8:00–15:00. De asemenea, aveți la dispoziție site-ul www.aquatim.ro“, transmite Aquatim.

Acesta permite încărcarea documentelor pentru obținerea unui aviz tehnic sau pentru încheierea unui contract, iar în secțiunea “Cum deveniți client Aquatim” vizitatorii pot citi informații detaliate despre etapele pe care trebuie să le parcurgă înainte de semnarea unui contract de prestări servicii cu operatorul de apă, pot descărca formularele tipizate necesare la fiecare etapă și apoi pot transmite toată documentația direct departamentelor specializate.

Site-ul conține și secțiunile “Semnalează o problemă” și “Programare audiență” prin care utilizatorii pot transmite o sesizare cu privire la funcționarea rețelei de apă sau de canalizare, cu posibilitatea încărcării unei fotografii și, respectiv, să solicite o audiență la unul dintre directorii companiei.

Secțiunea “Calitatea apei” oferă informații detaliate despre programul de monitorizare a calității apei potabile și a apei uzate, precum și rapoarte de analiză a apei de la robinet pentru fiecare cartier din Timișoara și fiecare localitate din aria de operare.

Site-ul își adaptează designul în funcție de dimensiunile dispozitivului de pe care este accesat, încurajând clienții Aquatim să-l acceseze de pe telefoanele mobile și să-și creeze un cont de client în portalul care le permite să efectueze plata facturilor, să transmită indexul contorului, să- și urmărească istoricul consumurilor și să-și activeze factura eletronică.

În plus, accesarea site-ului de pe telefonul mobil permite transmiterea unui e-mail către Serviciul relații clienți direct din secțiunile Contact și Adrese utile, precum și apelarea directă a Call-center-ului, la numărul de telefon 0356 914, disponibil de luni până vineri, în intervalul 7:30-19:00.

Informațiile actualizate despre programul zilnic al intervențiilor și al lucrărilor programate se găsesc pe prima pagină a site-ului, semnalizate cu o bulină roșie, pentru a fi ușor de identificat de către utilizatori. De asemenea, site-ul oferă informații despre programele de investiții derulate de Aquatim în județ, despre tarifele serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare și metodele de plată, despre serviciile conexe oferite clienților, despre citirea contorului de branșament și transmiterea indexului, precum și informațiile de interes public.

 

Comentarii

comentarii