Acasă Anunturi ANUNȚ PRESA DEZINSECȚIE AVION – IULIE 2024

ANUNȚ PRESA DEZINSECȚIE AVION – IULIE 2024

DISTRIBUIȚI

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., în calitate de prestator de servicii de deratizare, dezinsecție, dezinfecție în baza Contractului de delegare a serviciului de salubrizare pentru activitatea de dezinsecție, dezinfecție și deratizare pe domeniul public al Municipiului Timișoara prin achiziție publică de servicii nr. 36/09.04.2024, vă aduce la cunoștință că în perioada 01.07.2024 – 07.07.2024 se vor efectua servicii de dezinsecție aeriană în intervalul orar 05:30 – 09:30. În cazul în care condițiile meteorologice vor fi nefavorabile, perioada desfășurării serviciilor de dezinsecție va fi decalată.

Produsul utilizat pentru serviciul de dezinsecție aeriană este CYMINA PLUS, având substanța activă cipermetrina, cu o concentrație a soluției de lucru de 50 ml produs în 1 litru de apă.

Rugăm cetățenii din Municipiul Timișoara, în special copiii, persoanele vârstnice, cardiace, astmatice sau alergice la diverși compuși chimici să evite să treacă sau să stea în raza de acțiune a utilajelor în timp ce acestea pulverizează soluțiile pentru combaterea țânțarilor pentru a preveni eventualele accidente/incidente.

Crescătorii de albine sunt rugați ca în perioadele menționate să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării albinelor, respectiv scoaterea stupilor de albine în afara ariei de stropire; în caz contrar, Primăria Municipiului Timișoara și S.C. CORAL IMPEX S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.

MĂSURI DE PRIM AJUTOR RECOMANDATE DE PRODUCĂTOR PENTRU PRODUSUL INSECTICID CYMINA PLUS:

Ochi: Spălați imediat cu apă curentă din abundență timp de cel puțin 15 minute.

Piele: Spălați imediat cu apă din abundență. Scoateți hainele contaminate. Dacă iritația persistă, adresați-vă medicului.

   Inhalare: Scoateți pacientul în aer liber. Dacă respire neregulat, adresați-vă medicului.

Ingestie: Apelați imediat la medic. Induceți vărsături numai la indicația medicului. Nu administrați niciodată nimic pe cale orală dacă persoana este inconștientă.

Rugăm cetățenii din raza administrativ teritorială a municipiului Timișoara să respecte măsurile indicate în prezentul anunț.

Pentru informații suplimentare sau mai multe detalii vă stăm la dispoziție la nr. de telefon: 0711.060.661 sau e-mail: coral_timisoara@coralimpex.ro.

 

Comentarii

comentarii