Acasă Anunturi ANUNȚ PRESĂ DEZINSECȚIE EXTERIOR – IULIE 2024

ANUNȚ PRESĂ DEZINSECȚIE EXTERIOR – IULIE 2024

DISTRIBUIȚI

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., în calitate de prestator de servicii de deratizare, dezinsecție, dezinfecție în baza Contractului de delegare a serviciului de salubrizare pentru activitatea de dezinsecție, dezinfecție și deratizare pe domeniul public al Municipiului Timișoara prin achiziție publică de servicii nr. 36/09.04.2024, vă aduce la cunoștință că în perioada 01.07.2024 – 07.07.2024 se vor efectua servicii de dezinsecție exterior – combatere țânțari și larvicidare pe domeniul public al Municipiului Timișoara în intervalul orar 22:00 – 06:00. În cazul în care condițiile meteorologice vor fi nefavorabile, perioada desfășurării serviciilor de dezinsecție va fi decalată.

Produsele utilizate pentru serviciul de dezinsecție exterior sunt CYMINA PLUS, având substanța activă cipermetrina, pentru serviciile de dezinsecție exterior – combatere țânțari, cu o concentrație a soluției de lucru de 50 ml produs în 3 litri de apă/solvent și VECTOBAC WG, având substanța activă Bacillus thuringiensis subsp. israelensis, pentru serviciile de dezinsecție exterior – combatere larve, cu o concentrație a soluției de lucru de 1 kg. produs în 10 L/apă. Substanțele utilizate sunt avizate de către Ministerul Sănătății.

Rugăm cetățenii din Municipiul Timișoara, în special copiii, persoanele vârstnice, cardiace, astmatice sau alergice la diverși compuși chimici să evite să treacă sau să stea în raza de acțiune a utilajelor în timp ce acestea pulverizează soluțiile de combatere țânțari și larve pentru a preveni eventualele incidente. De asemenea, rugăm proprietarii locuințelor cu ferestre situate la o distanță de maxim 20 de metri față de aliniamentul stradal să țină ferestrele închise în perioada 01.07.2024 – 07.07.2024 în intervalul orar 22:00 – 06:00.

MĂSURI DE PRIM AJUTOR RECOMANDATE DE PRODUCĂTOR PENTRU PRODUSUL INSECTICID CYMINA PLUS:

            Ochi: Spălați imediat cu apă curentă din abundență timp de cel puțin 15 minute.

Piele: Spălați imediat cu apă din abundență. Scoateți hainele contaminate. Dacă iritația persistă, adresați-vă medicului.

Inhalare: Scoateți pacientul în aer liber. Dacă respire neregulat, adresați-vă medicului.

Ingestie: Apelați imediat la medic. Induceți vărsături numai la indicația medicului. Nu administrați niciodată nimic pe cale orală dacă persoana este inconștientă.

MĂSURI DE PRIM AJUTOR RECOMANDATE DE PRODUCĂTOR PENTRU PRODUSUL INSECTICID VECTOBAC WG:

            Contact cu ochii: Se va spăla bine cu multă apă, inclusiv sub pleoape. Dacă persistă iritația oculară, se va consulta un medic specialist.

            Contact cu pielea: Se vor scoate imediat toate hainele contaminate. Se va spăla imediat cu apă și săpun.

            Inhalare: Se va ieși la aer curat. Atunci când simptomele persistă sau în toate cazurile în care există cel mai mic dubiu, trebuie consultat un medic.

            Ingerare: Se va clăti gura. Niciodată nu se va încerca să se forțeze o persoană inconștientă să înghită. NU se va induce stare de vomă. În caz de înghițire se va consulta imediat un medic.

Rugăm cetățenii din raza administrativ teritorială a municipiului Timișoara să respecte măsurile indicate în prezentul anunț.

Pentru informații suplimentare sau mai multe detalii vă stăm la dispoziție la nr. de telefon: 0711.060.661 sau e-mail: coral_timisoara@coralimpex.ro.

Comentarii

comentarii