Acasă Anunturi ANUNȚ PUBLIC

ANUNȚ PUBLIC

DISTRIBUIȚI

”SC ALBIX GENERAL CONSTRUCȚII SRL, titular al proiectului proiectului ”Amenajare iaz piscicol și agrement prin excavare agregate minerale, comuna Găvojdia” propus a fi amplasat în localitatea Lugojel-extravilan, comuna Găvojdia, identificat prin CF 409740, cad 409740, jud. Timiș, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Timiș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ”Amenajare iaz piscicol și agrement prin excavare agregate minerale, comuna Găvojdia” propus a fi amplasat în localitatea Lugojel-extravilan, comuna Găvojdia, identificat prin CF 409740, cad 409740, jud. Timiș.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției Pentru Protecția Mediului Timiș din Timișoara, Bd. Liviu Rebreanu nr.18-18A, jud.Timiș  în zilele de luni – joi, între orele 8,00-16,30, vineri între orele 8,00-14,00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmtm.anpm.ro/-Secțiunea Acorduri de mediu.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Timiș”.

 

Comentarii

comentarii