Acasă Anunturi ANUNȚ public privind decizia etapei de încadarare – SC KMG ROMPETROL DEVELOPMENT...

ANUNȚ public privind decizia etapei de încadarare – SC KMG ROMPETROL DEVELOPMENT SRL

2228
DISTRIBUIȚI

SC KMG ROMPETROL DEVELOPMENT SRL, titular al proiectului ”Lucrări de construire stație distribuție carburanți 3 pompe + skid GPL + copertină protecție dispenser skid, elemente de semnalistică, racord rutier, împrejmuire, utilități” anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Timiș de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, evaluări adecvate și evaluării impactului asupra corpurilor de apă în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ”Lucrări de construire stație distribuție carburanți 3 pompe + skid GPL + copertină protecție dispenser skid, elemente de semnalistică, racord rutier, împrejmuire, utilități”, propus a fi amplasat în Lugoj, centura Lugoj, CF 415080, jud. Timiș.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Timiș din municipiul Timișoara, bulevardul Liviu Rebreanu nr. 18–18A, în zilele de luni – joi între orele 09.00 – 16.30, vineri între orele 8.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmtm.anpm.ro – Sectiunea Acorduri de mediu.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Titular proiect,

KMG Rompetrol Development

Comentarii

comentarii