Acasă Anunturi ANUNT SC Zoppas Industries Romania SRL

ANUNT SC Zoppas Industries Romania SRL

DISTRIBUIȚI
SC Zoppas Industries Romania SRL organizeaza procedura de achizitie pentru ACHIZITIE ACTIVE CORPORALE –  CUPTOR TOPIRE ALUMINIU, in cadrul proiectului „EXTINDEREA CAPACITATII DE PRODUCTIE ZOPPAS INDUSTRIES ROMANIA – TIMIS”, proiect care s-a depus spre finantare prin Schema de ajutor de stat elaborata in baza Hotararii Guvernului nr.807/2014 pentru instruire a unor scheme de ajutor de stat avand ca obiectiv stimularea investitiilor cu impact major in economie, cu modificarile si completarile ulterioare.

Atribuirea contractului de furnizare se va realiza conform procedurii interne a SC Zoppas Industries Romania SRL. Criteriul de atribuire a contractului este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere tehnico-economic, aplicabil tuturor ofertelor care indeplinesc cerintele minime de calificare prevazute in documentatia de ofertare.

Locul de livrare: in Municipiul Timisoara, Loc. Sannicolau Mare, Drum Cenadului  22-24.

Contractul de furnizare echipamnete, ce urmeaza a fi atribuit, are o valoare estimata a achizitiei de 48000 euro, fara TVA (pretul nu se poate ajusta) iar termenul limita de livrare este: 01.02.2022.

Data limita de depunere a ofertelor: 15.11.2021, ora 17.00

Adresa la care se transmite oferta:  SC Zoppas Industries Romania SRL, cu adresa in, Loc. Sannicolau Mare, Drum Cenadului, Nr. 24, Timis

Ofertele se vor depune intr-un exemplar original, personal, la registratura solicitantului sau se vor transmite prin posta/curier intr-un plic sigilat la sediul solicitantului.

Documentatia de ofertare poate fi solocitata la adresa de email: dacian.tent@zoppas.com sau la sediul solicitantului:   SC Zoppas Industries Romania SRL, cu adresa in, Loc. Sannicolau Mare, Drum Cenadului, Nr. 24 , Timis

Persoana de contact: Dacian Tent

Telefon: 0728 556 338

Comentarii

comentarii