Acasă Anunturi ANUNT SC Zoppas Industries Romania SRL

ANUNT SC Zoppas Industries Romania SRL

DISTRIBUIȚI

SC Zoppas Industries Romania SRL organizeaza procedura de achizitie pentru ACHIZITIE SERVICII DE PROIECTARE SI EXECUTIE LUCRARI PENTRU REALIZARE HALA DE PRODUCTIE SI DEPOZITARE, in cadrul proiectului „Extinderea capacității de producție a  SC  ZOPPAS INDUSTRIES ROMÂNIA SRL  prin achiziție de echipamente și construcție hala de producție”, proiect care s-a depus spre finantare prin Schema de ajutor de stat elaborata in baza Hotararii Guvernului nr.807/2014 pentru instruire a unor scheme de ajutor de stat avand ca obiectiv stimularea investitiilor cu impact major in economie, cu modificarile si completarile ulterioare.

Atribuirea contractului de lucrari se va realiza conform procedurii interne a SC ZOPPAS INDUSTRIES ROMANIA SRL. Criteriul de atribuire a contractului este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere tehnico-economic, aplicabil tuturor ofertelor care indeplinesc cerintele minime de calificare prevazute in documentatia de ofertare.

Locatia: Loc. Sannicolau Mare, Drum Cenadului  22-24

Contractul  ce urmeaza a fi atribuit, are o valoare estimata a achizitiei de

14.114.306,00 lei fara  TVA (pretul nu se poate ajusta)  iar Termenul de executie lucrari este de 6.5 luni de la semnarea contractului.

Data limita de depunere a ofertelor:    26.11.2021   ora 15.00

Adresa la care se transmite oferta: SC Zoppas Industries Romania SRL, cu adresa in Loc. Sannicolau Mare, Drum Cenadului 22-24.

Ofertele se vor depune intr-un exemplar original, personal, la registratura solicitantului sau se vor transmite prin posta/curier intr-un plic sigilat la sediul solicitantului.

Documentatia de ofertare poate fi solicitata la adresa de email: dacian.tent@zoppas.com sau la sediul solicitantului: : SC Zoppas Industries Romania SRL, cu adresa in Loc. Sannicolau Mare, Drum Cenadului 22-24.

Persoana de contact: Dacian Tent  

Comentarii

comentarii