Acasă Actualitate Apel al ATCCE: Nu folosiți numele TM2021 în luptele politice!

Apel al ATCCE: Nu folosiți numele TM2021 în luptele politice!

410
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană fac un apel tuturor partidelor politice să nu folosească numele TM2021 în luptele politice. Mesajul vine după ce USR Timișoara a publicat în mediul online o așa zisă analiză realizată în cadrul partidului respectiv privind activitatea Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană.

”Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană a avut încă de la înființare, o relație corectă, extrem de solidă, bazată pe respect, cu toate formațiunile politice existente la nivelul municipiului Timișoara, aspect care a stat și la baza protocolului de cooperare încheiat în anul 2014 și reconfirmat în anul 2016, în cadrul întâlnirilor organizate de către Primăria municipiului Timișoara și conform solicitărilor Comisiei Europene. De asemenea, prin acest protocol de colaborare, toate partidele politice semnatare au fost de acord să sprijine activitatea Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană și să nu includă asociația în acțiuni cu caracter electoral sau campanii care să atragă capital electoral.

Suntem în continuare, deschiși la orice fel de inițiativă în ceea ce privește opiniile și propunerile cetățenilor Timișoarei, la orice fel de solicitare privind activitatea asociației, dar ne dezicem total de acțiunile/ declarațiile oricărui partid sau formațiune politică, care nu au decât menirea de a discreta proiectul Timișoara Capitală Culturală Europeană”, se precizează într-un comunicat al Asociației Timișoara – Capitală Culturală Europeană.

Comentarii

comentarii