Acasă Actualitate Apel umanitar pentru sinistrați! Moții din Timișoara sunt chemați să îi ajute...

Apel umanitar pentru sinistrați! Moții din Timișoara sunt chemați să îi ajute pe moții din Apuseni

DISTRIBUIȚI

Societatea Cultural – Patriotică „Avram Iancu” Timișoara, cu sediul pe str. Vâlcea, nr. 11/2 (telefon 0726.743.531), face un apel umanitar către toți moții, toți românii (și neromânii) care locuiesc în zona Banatului, să vină în ajutorul familiilor greu încercate de furia apelor, cu un ajutor bănesc.

Apelul este făcut în urmare a calamităților provocate de recentele inundații în mai mute localități din munții Apuseni, soldate cu distrugeri de case și cu multe persoane sinistrate rămase fără locuințe și bunuri.

”Cei care doresc să ajute, o pot face virând o sumă de bani (lei), în contul nostru nr. R.O.06.BRDE.360.S.V.07.004.963600, deschis la BRD – Sucursala Timișoara, până la data de 31.08.2021. Pe ordinul de plată sau mandatul poștal se va scrie: ajutor pentru sinistrații din Apuseni. Întreaga sumă o vom direcționa către o unitate de cult (ortodox, neoprotestant) din localitatea afectată. După încheierea acțiunii, vom anunța public suma adunată și localitatea unde a fost virată. Mulțumim anticipat pentru omenie!”, îndeamnă Ioan Ciama, președintele Societății Culturale – Patriotice „Avram Iancu” Timișoara.

Comentarii

comentarii