Acasă Administraţie Apele Begăi au fost poluate în zona Uzinei de Apă

Apele Begăi au fost poluate în zona Uzinei de Apă

778
DISTRIBUIȚI

Prin intermediul unor imagini postate pe internet, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, acuză apariția unei poluări a apelor canalului Bega, în Timișoara, la Uzina de Apă. Acestea arată existența la suprafața apei a unor substanțe de culoare albă.

”Am primit aceste imagini unde se vede clar că au fost deversate niște substanțe necunoscute în râul Bega. Știu că este o practică curentă în rândul poluatorilor să deverseze substanțe nocive în timpul weekendului când instituțiile statului nu au program. În momentul acesta o echipa de la Administrația Bazinală de Apă Banat se deplasează spre zona Uzinei de Apă și sper ca în cel mai scurt timp să aflăm ce substanța a fost deversată în Bega. Avem datoria să apărăm cu toate forțele resursele naturale, iar cei care se cred mai presus de lege trebuie să înțeleagă că s-a terminat era în care administratorii județului sau ai orașului închideau ochii. În acest mandat mă voi asigura că județul Timiș devine unul dintre cele mai verzi județe din România, iar astfel nereguli o să devină istorie”, a anunțat Cristian Moș.

El cere ajutorul cetățenilor pentru a se găsi sursa acestei poluări.

”Dacă aveți orice informație care considerați că ar putea să ajute autoritățile să-i prindă pe poluatorii din județ care nu respectă legile, vă rog să le oferiți. Făcând un efort comun putem să protejăm resursele naturale care ne ajută să trăim sănătos”, a mai anunțat Cristian Moș.

 

 

Comentarii

comentarii