Acasă Actualitate Apele Române Banat: Veniți, duminică, pe canalul Bega să îl susținem pe...

Apele Române Banat: Veniți, duminică, pe canalul Bega să îl susținem pe Avram Iancu!

DISTRIBUIȚI

Administrația Bazinală de Ape Banat îi invită pe timișoreni la un senzațional eveniment, duminică, de la ora 9.00 pentru a-l sprijini moral pe Avram Iancu și să îl urmărească îndeaproape pe Bega!

Timp de 12 ore continuu în cursul zilei de duminică, pe canalul Bega din Timișoara, intravilan zona restaurant Flora, înotătorul Avram Iancu se va antrena pentru o nouă competiție internațională.

Start: ora 09:00. Sosire: ora 21:00. Durată înot continuu: 12 ore

Avram Iancu este primul om din lume care a înotat în fluviul Dunărea și canalul Mânecii fără costum neopren și este deținător al multor recorduri sportive.

El va înota între podurile Mitropolit Andrei Șaguna și Traian (zona restaurantului Flora), timp în care nu se va atinge deloc de barca însoțitoare sau de mal.

Cursa de 12 ore reprezintă unul dintre antrenamentele premergătoare încercării de înregistrare a unui nou record mondial de înot de anduranță. Tentativa de doborâre a recordului mondial va avea loc în data de 17 iulie anul acesta, în Ungaria, și presupune înotarea lacului Balaton, 72 de ore de înot continuu, aproximativ 150 km distanță.

”Apele Române Banat este alături de tine, Avram Iancu, și îți mulțumește pentru lecțiile de viață pe care ni le arăți!”, este mesajul ABAB Timișoara.

Avram Iancu, primul om din lume care a înotat un fluviu fără un costum neopren și deținător al altor recorduri sportive naționale, va înota timp de 12 ore continuu în cursul zilei de duminică, pe canalul Bega. Sportivul va înota între podurile Mitropolit Andrei Șaguna și Traian, timp în care nu se va atinge deloc de barca însoțitoare sau de mal.

Comentarii

comentarii