Acasă Eveniment Apelul unui tată disperat. Denisa este de negăsit de mai bine de...

Apelul unui tată disperat. Denisa este de negăsit de mai bine de 24 de ore

1428
DISTRIBUIȚI

IPJ Mehedinţi a publicat fotografia fetiţei de 13 ani, Şerlău Denisa Maria, care a dispărut duminică, la Drobeta Turnu Severin. Oamenii legii cer sprijinul populaţiei pentru a o găsi. Şerlău Denisa Maria este de negăsit de mai bine de 24 de ore.

Duminică, în jurul orei 9.00, fetiţa de 13 ani a plecat cu mama ei, ulterior cele două s-au despărţit pe o stradă şi de atunci nu a mai văzut-o nimeni pe Denisa.

Tatăl micuţei este disperat şi cere ajutorul oamenilor pentru a-şi găsi fata.

“La data de 12 mai a.c., în jurul orei 22.45, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat de 40 ani, din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi, despre faptul că, fiica sa minoră, Şerlău Denisa Maria, de 13 ani, a plecat de la locuinţa de domiciliu şi nu a mai revenit.

Din verificări, poliţiştii au stabilit că minora, în ziua de 12 mai a.c., în jurul orei 09.00, s-a deplasat pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin împreună cu mama sa, iar ulterior s-a despărţit de aceasta pe strada Aleea Privighetorilor pentru a merge în zona centrală a municipiului şi nu a mai revenit la domiciliu”, precizează Poliţia, conform news.ro.

Semnalmente Şerlău Denisa Maria, dispărută la Drobeta Turnu Severin

Şerlău Denisa Maria are ochi căprui, aproximativ 65 de kg, 1,75-1,80 metri înălţime, păr şaten, lung, faţă rotundă.

La data dispariţiei, purta o bluză de trening de culoare albă, blugi de culoare neagră şi pantofi sport negri cu talpa albă, precum şi un rucsac de culoare albastru-petrol.

Oricine poate oferi detalii cu privire la acest caz este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Comentarii

comentarii