Acasă Cultura Apoteoza frumuseții veșnice și Cântecul pe toți ne-adună, miercuri și joi, în...

Apoteoza frumuseții veșnice și Cântecul pe toți ne-adună, miercuri și joi, în Curtea Franciscană a CCAJ Timiș

1890
DISTRIBUIȚI

Centrul de Cultură și Artă al Consiliului Județean Timiș, prin Școala de Artă, îi invite pe banateni în această săptămână la două evenimente artistice care vor avea loc în Curtea Franciscană a CCAJ Timis.

Miercuri, 8 iulie, de la ora 17, va avea loc expoziția ”Apoteoza frumuseții veșnice”.

Incursiunea în lumea artei va fi posibilă cu sprijinul cursanților de la clasele de pictură, artă decorativă, pictură pentru copii și grafică, sculptură/meșteșugari, design vestimentar și cine-foto. Atmosfera vernisajului va fi animată muzical de cursanții de la clasele de canto muzică ușoară, vioară și pian.

Joi, 9 iulie, de asemenea de la ora 17, absolvenții claselor de canto muzică populară, acordeon și instrumente de suflat vă invită la spectacolul ”Cântecul pe toți ne-adună”.

La acest eveniment vor participa cu o piesă folclorică și câștigătorii concursului online ”Cânt cu drag la tot Banatul”. Tinerii artiști vor interpreta cântece de petrecere din folclorul bănățean. Acompaniamentul va fi asigurat de Orchestra Școlii de Artă.

La intrarea în instituție, tuturor participanților le va fi măsurată temperatura. Purtarea măștilor este obligatorie, iar spațiul din Curtea Franciscană va fi astfel amenajat încât să se păstreze distanța de 2 metri între scaune.

Intrarea la cele două evenimentele culturale susținute de Consiliul Județean Timiș este liberă.

Comentarii

comentarii