Acasă Actualitate Aproape 1.000 de amenzi au fost aplicate reprezentanților firmelor din Timișoara de...

Aproape 1.000 de amenzi au fost aplicate reprezentanților firmelor din Timișoara de polițiștii locali

847
DISTRIBUIȚI

De la începutul anului, polițiștii locali din Timișoara au efectuat controale comerciale la firmele din oraș, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate un număr de 971 sancțiuni. Principalele teme care au fost vizate în cadrul acțiunilor desfășurate au fost verificarea acordului de funcționare și vizarea acestuia, verificarea funcționării comerțului stradal și a teraselor sezoniere, achitarea taxelor de ocupare a domeniului public în cazul acestora, respectarea regulilor generale de comerț și a normelor de depozitare și de întreținerea a curățeniei etc.

Cele mai multe sancțiuni, 572, au fost pentru lipsa acordului, nevizarea acestuia și nerespectarea orarului de funcționare. Alte 175 se sancțiuni au fost aplicate pentru lipsa acordului sau neachitarea taxelor de ocupare a domeniului public în cazul teraselor sezoniere și pentru comerț stradal.

De asemenea, au mai fost aplicate sancțiuni pentru efectuarea de acte și fapte de comerț ilicite, lipsa curățeniei, depozitare de ambalaje, diferite obiecte de mobilier urban pe domeniul public, lipsa sau neprezentarea registrului unic de control.

Comentarii

comentarii