Acasă Sănătate Aproape 1.800 de imunizați împotriva COVID pe stadionul CFR Timișoara până sâmbătă...

Aproape 1.800 de imunizați împotriva COVID pe stadionul CFR Timișoara până sâmbătă dimineața

743
DISTRIBUIȚI

În cadrul Maratonului de Vaccinare de pe stadionul CFR Timișoara, s-au imunizat împotriva COVID-19, până sâmbătă dimineața, aproape 1.800 de persoane care nu aveau o programare prealabilă.

Aproape 500 de persoane s-au imunizat împotriva Covid -19 numai în a patra zi a maratonului de vaccinare organizat de Spitalul Militar Timișoara.

Maratonul continuă până pe data de 11.05, în regim de 24 de ore din 24.

Vaccinarea se face cu serul Pfizer, doar cu buletinul, fără a vă mai programa. Maratonul vaccinării continuă la centrul de vaccinare organizat de Spitalul Militar Timișoara, situat pe stadionul CFR, strada Nera nr. 2.

”Va așteptăm, 24 de ore din 24, fără programare, doar cu buletinul. Vaccinarea se face cu serul Pfizer. Mulțumim cadrelor medicale pentru implicare! Numai împreună și vaccinându-ne vom învinge pandemia!”, este mesajul medicilor de la Spitalul CFR Timișoara.

Maraton de vaccinare la Spitalul Militar Timișoara are loc, în săptămână 04 – 11 mai.

În centrul de vaccinare organizat de către Spitalul Clinic Militar de Urgență “Dr. Victor Popescu” Timișoara, timp de o săptămână, în perioada 4 – 11 mai, se va efectua vaccinarea maraton cu program de funcționare în regim de 24/24 h a persoanelor care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19.

Activitatea de vaccinare se va desfășura utilizând doze de vaccin Pfizer. Persoanele doritoare se vor prezenta fără o programare prealabilă în Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19 (PNPV).

Totodată, persoanele vaccinate se înregistrează direct în Registrul electronic național al vaccinărilor (RENV) și vor fi planificate pentru efectuarea dozei de rapel.

În cadrul Spitalului Militar Timișoara funcționează două centre de vaccinare împotriva COVID-19, situate pe strada Nera nr. 2-4 Timișoara: un centru de vaccinare destinat pentru vaccinarea cu ser Pfizer/Moderna și un centru de vaccinare destinat vaccinării cu ser Astra Zeneca.

 

 

 

Comentarii

comentarii