Acasă Actualitate Aproape 100 de elevi pe zi au mers la cursuri cu transportul...

Aproape 100 de elevi pe zi au mers la cursuri cu transportul școlar STPT în prima săptămână

398
DISTRIBUIȚI

Aproape o mie de elevi s-au urcat în microbuzele puse la dipoziție de Societatea de Transport Public Timişoara şi Primăria Timişoara de la începutul acestei săptămâni către și dinspre patru școli din Timișoara. În total, 433 de liceeni au ales să se deplaseze spre liceu cu transportul şcolar, iar 517 s-au întors către casă.

Elevii sunt transportați către şcolile de care aparţin (Colegiul Tehnic Emanuil Ungureanu, Colegiul Tehnic I.C. Brătianu, Colegiul C.D. Loga şi Colegiul Pedagogic Carmen Sylva), respectiv zonele de domiciliu.

Gradul de încărcare pe cele patru linii destinate transportului şcolar a fost de peste 20 de elevi/cursă (către liceele de care aparţin), respectiv 25 de elevi (către zonele de domiciliu), în condiţiile în care capacitatea unui minibuz este de 25 de persoane.

73 de liceeni s-au deplasat spre instituţiile de învăţământ de care aparţin luni, ziua inaugurală a noului serviciu, în timp ce 79 s-au întors către zonele de domiciliu; marţi s-au deplasat către cele patru licee 96 de elevi, 124 de elevi alegând să se întoarcă spre zonele de domiciliu; miercuri – 85 de elevi s-au deplasat spre școală, iar 117 s-au întors către zonele de domiciliu; joi – 94 de elevi au apelat la minibuze pentru a se deplasa spre cele patru licee, iar 108 s-au îndreptat spre casă; vineri – 85 de elevi au mers spre instituţiile de învăţământ, în timp ce 89 au ales să se întoarcă spre zonele de domiciliu.

Comentarii

comentarii