Acasă Actualitate Aproape 20 de cetățeni au protestat, joi, în Izvin, Timiș, pentru că...

Aproape 20 de cetățeni au protestat, joi, în Izvin, Timiș, pentru că poșta nu le aduce indemnizațiile și pensiile

2604
DISTRIBUIȚI

Aproape 20 de cetățeni din Izvin supărați s-au adunat pentru a protesta că poșta nu vine să le dea pensiile și alocațiile, iar ei așteptau inutil, fără ca cineva să spună dacă vin banii sau nu.

Ei s-au și filmat și ne-au trimit imaginile la redacție să atenționăm conducerea poștei din Timișoara și să scriem de problema lor.

Interesat e că ei aveau măști pe fețe, dar nu prea le păsa de distanța socială.

După comentarii se pare că oamenii erau foarte dezorientați. ”Ce o zis domnul Barbu, vine poșta azi sau nu”, comenta un nemulțumit. ”Nu vine azi. Săptămâna viitoare!”, spunea altul. ”Oamenii stau și așteaptă, dar nu le spune nimeni nimic”, a adăugat nemulțumitul.

Ce spun reprezentanții poștei din Timișoara?

”E curios că, acolo, în Izvin, nu avem oficiu de poștă și nici poștaș. Săptămâna viitoare se dă concurs pentru agent poștal. Unde s-au reunit? E curios! De fiecare dată, în zone unde nu avem acoperire, pentru că agentul poștal a ieșit la pensie sau și-a dat demisia, avem o cursă mecanizată, iar primăriile și oamenii din localități sunt informați cu două, trei zile, înainte, ca ei să știe când să se prezinte să își primească banii, atunci când vine poșta.

Nu știu unde s-au adunat acești cetățeni în Izvin. Noi nu avem acolo sediu de poștă. În cinci ani și jumătate de când sunt eu director, nu s-a întâmplat ca cineva să rămână fără să își primească banii de indemnizații prin poștă.

Pensiile s-au dat, acum sunt doar indemnizațiile și alocațiile. Acestea vor fi date săptămâna viitoare, dar vor fi anunțați din timp ca oamenii să știe când să vină exact să își ridice banii.

Fiind lipsă de personal, venim noi de la Timișoara cu indemnizațiile să le dăm direct oamenilor acolo”, a spus Avram Nicolae, directorul Oficiului Județean de Poștă Timiș.

Comentarii

comentarii