Acasă Eveniment Aproape 50 de amenzi, în week-end, la terasele și zonele aglomerate din...

Aproape 50 de amenzi, în week-end, la terasele și zonele aglomerate din Timișoara

1938
DISTRIBUIȚI

În acest week-end, autoritățile județene au continuat să verifice respectarea normelor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19 în zonele aglomerate din Timiș: piețe, târguri, terase, mijloace de transport în comun.

Astfel, în ultimele două zile au fost verificate 415 societăți comerciale și au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

La acțiunea condusă de Instituția Prefectului au participat pompieri ai ISU Timiș, polițiști din cadrul I.P.J Timiș, polițiști de frontieră, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Grupării Mobile de Jandarmi, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului.

„Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur. De asemenea, mulțumim operatorilor economici care au respectat normele de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, dar și tuturor cetățenilor care au înțeles importanța măsurilor sanitare”, transmite ISU Timiș.

Comentarii

comentarii