Acasă Actualitate Aproape o treime din cele 109 societăți comerciale verificate miercuri nu respectau...

Aproape o treime din cele 109 societăți comerciale verificate miercuri nu respectau măsurile impuse de starea de alertă

664
DISTRIBUIȚI

Pe 29 iulie, autoritățile din Timiș au verificat în cadrul a 109 societăți respectarea măsurilor legale impuse de starea de alertă. Verificările din zonele aglomerate, precum piețe, târguri, terase, dar și din mijloacele de transport în comun, au adus 34 de sancțiuni contravenționale pentru „nerespectarea măsurilor de protecție individuală conform prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19”.

Conform unui comunicat de presă al Prefecturii Județului Timiș, structurile Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au verificat respectarea „măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, măsurilor de protecție individuale și măsurii de carantinare de către persoanelor aflate în locațiile declarate”. La acțiune, sub autoritatea Instituției Prefectului, au participat polițiști din cadrul I.P.J Timiș, polițiști de frontieră, jandarmi, pompieri, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului

„Mulțumim operatorilor economici care au respectat normele de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, dar și tuturor cetățenilor care au înțeles importanța măsurilor sanitare. Acțiunile de acest gen continuă zilnic în vederea conștientizării privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare”, mai transmit reprezentanții Prefecturii Județului Timiș.

Comentarii

comentarii