Acasă Actualitate Aproape toate societăţile comerciale din Timişoara nu au acord de funcţionare eliberat...

Aproape toate societăţile comerciale din Timişoara nu au acord de funcţionare eliberat de primărie

511
DISTRIBUIȚI

nicolae robu bun bunPrimarul Timişoarei spune că a constatat că mai toate societăţile din oraş nu au acord de funcţionare emis de municipalitate. „Am constatat cu stupoare că majoritatea firmelor nu au acord de la noi. Se pare că este o practică să nu ai acest acord şi fiecare societate face ce vrea.

Nu pot înţelege cum s-a ajuns la această situaţie. Cert este că eu nu voi tolera aşa ceva. Am cerut poliţiştilor locali ca în regim de urgenţă să verifice şi să amendeze aceste societăţi care nu au acord emis de noi. Căutăm soluţii şi pentru cei care nu vor să intre în legalitate, prima măsură va fi amendarea societăţilor în mod repetat, până ce vor înţelege că trebuie să intre în legalitate”, a declarat primarul Timişoarei.

500 de amenzi aplicate în 2012

Dana Seracin, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara, spune că agenţii locali vor organiza acţiuni intense în perioada următoare, pentru depistarea celor care nu au acord de funcţionare emis de Primăria Timişoara. „Poliţiştii locali vor demara acţiuni mai intense în ceea ce priveşte depistarea şi luarea măsurilor legale în cazul societăţilor comerciale care nu deţin autorizaţie de funcţionare. Au fost organizate astfel de acţiuni şi anul trecut, fiind aplicate 500 de sancţiuni la acest capitol, între 400 şi 1.000  de lei, conform OG 99/2000. Se va acţiona în continuare şi se vor lua măsurile legale care se impun”, spune Dana Seracin.

Comentarii

comentarii