Acasă Actualitate AquaCircular 2023, la Timișoara

AquaCircular 2023, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

AquaCircular 2023 este pregătită să deschidă porțile și mințile, între 4 și 6 octombrie, în Capitala Europeană a Culturii, Timișoara!

Vor participa Fundația Aquademica, Asociația Română a Apei, Aquatim, Departamentul Apă Uzată din München, Universitatea Politehnica Timișoara, Business Development Group, Aquatica Experience, Asociația Patronală a Apei, Water Europe, AquaSpice și Rotary International District nr. 2241 – Romania și Republica Moldova!

“Abia așteptăm să “scriem” economie circulară împreună cu cele mai strălucite “stilouri”, de aici și de pretutindeni!

Deschidem “Auditoriumul” miercuri, ora 10, la Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara, Vasile Pârvan nr. 2.

Mulțumim celor care ne-au investit cu încredere și celor care au perpetuat-o, confirmând o prezență impresionantă și importantă!

De câteva luni, muncim la asta!  Va fi un eveniment minunat! Indubitabil!  Un prim forum de impact al oamenilor apei, la Timișoara, într-un moment în care (în sfârșit!) toată lumea a priceput că resursa vieții este… finită. Deci, trebuie păzită cu cap și suflet!”, este mesajul echipelor Aquademica, Aquatim și Asociației Română a Apei.

Comentarii

comentarii