Acasă Administraţie Aquatim a ajuns la faza de finalizare a recepțiilor contoarelor și la...

Aquatim a ajuns la faza de finalizare a recepțiilor contoarelor și la semnarea contractelor în Giroc și Chișoda!

DISTRIBUIȚI

Aquatim susține că a ajuns în faza de finalizare a recepțiilor contoarelor de apă rece și de semnare a contractelor pentru consumatorii din localitățile Giroc și Chișoda!

“Rugăm consumatorii care nu au putut să asigure accesul pentru recepția contorului să ne anunțe telefonic la numerele: 0734662807 – Gogoșanu Sorin sau 0740279029 – Duma Raul, pentru efectuarea sigilării contorului, cât și a semnării contractului în cazul în care acest lucru nu a fost făcut”, atenționează Aquatim.

Depunerea actelor pentru contract se poate face online pe adresa giroc@aquatim.ro sau fizic la Biroul contracte din Timișoara – str. Baader nr. 11A  respectiv în Giroc, la vechea locație de contracte Giroceana – str. Semenic nr. 54 ( punct valabil doar pentru cei care aveau contracte întocmite cu Giroceana).

În ceea ce-i privește pe clienții care urmează să execute lucrări de extindere rețele, branșamente sau racorduri de rețea, precizăm că acestea trebuie să se supună legislației în vigoare, privitoare la construcțiile de pe domeniul public: documentație tehnică întocmită de către un proiectant de specialitate, obținerea avizului Aquatim S.A și acorduri/ sau autorizații emise de Primăria Giroc

“Vă mulțumim pentru înțelegere și încredere, la mulți ani sărbătoriților Sfântului Nicolae!”, este mesajul Aquatim.

 

Comentarii

comentarii