Acasă Actualitate Aquatim a semnat contractele pentru modernizarea canalizării şi alimentării cu apă...

Aquatim a semnat contractele pentru modernizarea canalizării şi alimentării cu apă în Buziaş, Deta, Făget şi Recaş

628
DISTRIBUIȚI

ilie vlaicu dir aquatim DSC 4481Aquatim a semnat, în luna aprilie, încă patru contracte de lucrări din cadrul Proiectului „Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş”: pentru oraşul Buziaş, în valoarea de 10 milioane lei (fără TVA), pentru oraşul Făget, în valoarea de 9,5 milioane lei (fără TVA); pentru oarșul Deta, în valoarea de 9,6 milioane lei (fără TVA) şi pentru oraşul Recaş, în valoare de 20 milioane lei (fără TVA).

Ilie Vlaicu, directorul Aquatim, a subliniat că în cadrul acestor contracte sunt prevăzute următoarele lucrări: extinderea şi reabilitarea a circa 53 km reţea de alimentare cu apă şi a 45 km reţea de canalizare, reabilitarea a 15 foraje şi execuţia a două foraje noi, modernizarea a două staţii de tratare a apei potabile şi realizarea a cinci staţii de pompare a apelor uzate.

În judeţul Timiş sunt vizate în principal următoarele investiţii: şapte staţii noi de epurare a apelor uzate, trei staţii noi de tratare a apei potabile, extinderea şi reabilitarea sistemelor de canalizare (aproximativ 200 km) şi a reţelelor de alimentare cu apă (aproximativ 100 km). Localităţile incluse în proiect: Timişoara, Sânnicolau Mare, Jimbolia, Deta, Buziaş, Gătaia, Recaş, Făget, Ciacova, Săcălaz, Sânmihaiu Român şi Utvin. În urma investiţiilor, gradul de acoperire a serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare în localităţile incluse în proiect va creşte considerabil, iar calitatea serviciilor prestate se va conforma cerinţelor UE.  

Comentarii

comentarii