Acasă Administraţie Aquatim anunță lucrări pe bulevardul Cetății. Iată rețeaua străzilor care rămân fără...

Aquatim anunță lucrări pe bulevardul Cetății. Iată rețeaua străzilor care rămân fără apă rece

DISTRIBUIȚI

Joi, 6 aprilie, între orele 8-16, la intersecția bulevardului Cetății cu străzile Amforei și Iancu Flondor se vor executa conectări de conducte. Lucrările fac parte din proiectul ”Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara, Traseul 4 – bulevardul Cetății”.

Pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Amforei (între Cetății și Teiului), Teiului (între Amforei și Gheorghe Lazăr), Timiș, Dropiei, Cetății (între Cloșca și Matei Basarab), la Grădinița nr. 26, Școala Gimnazială nr. 18 și la Punctele Termice de pe Amforei și Labirint.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

Comentarii

comentarii