Acasă Administraţie Aquatim atenționează că se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție...

Aquatim atenționează că se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în șapte localități din Timiș

371
DISTRIBUIȚI

Aquatim atenționează că, în zilele următoare, se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, pe 30 septembrie, între orele 9-13, presiunea apei va fi scăzută în Sacoșu Turcesc, Cireșu, Jdioara și Vișag, iar pe 30 septembrie și 1 octombrie, între orele 9-14, în Buziaș. De asemenea, pe 1 octombrie, între orele 9-13, presiunea va fi redusă în Victor Vlad Delamarina, iar între orele 8-16 se va opri furnizarea apei în Homojdia.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

Comentarii

comentarii