Acasă Actualitate Aquatim demarează lucrările de investiţii în Sânmihaiu Român, Utvin, Gătaia şi Ciacova

Aquatim demarează lucrările de investiţii în Sânmihaiu Român, Utvin, Gătaia şi Ciacova

450
DISTRIBUIȚI

ilie vlaicu DSCF2609Aquatim a semnat contractele privind extinderea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare în localităţile Sânmihaiu Român, Utvin, Gătaia şi Ciacova, iar lucrările vor demara în a doua jumătate a lunii mai 2013.

Vor fi extinşi şi reabilitaţi 25 km de reţea de alimentare cu apă şi 44 km reţea de canalizare, va fi construită o staţie de tratare a apei potabile, va avea loc execuţia a trei foraje noi, reabilitate alte patru, şi construite nouă staţii de pompare a apei uzate.

„Suntem conştienţi că şantierele au impact negativ asupra populaţiei din zonele afectate, însă toate aceste investiţii vizează în final creşterea accesului la serviciile de apă şi de canalizare şi, implicit, a confortului cetăţenilor. După reabilitarea reţelelor subterane, în zonele respective se va putea realiza amenajarea străzilor şi a trotuarelor. Probabilitatea apariţiei avariilor ulterioare care ar crea disconfort locuitorilor din zonă va fi foarte mică. Pentru buna desfăşurare a lucrărilor şi evitarea unor incidente, cetăţenii sunt sfătuiţi să ţină cont de următoarele recomandări: posesorii de autovehicule să îşi parcheze maşinile pe străzile alăturate celor pe care se desfăşoară lucrările, iar pe străzile în lucru pietonii să traverseze doar pe podeţele special amenajate”, a spus Ilie Vlaicu, director general Aquatim.

Comentarii

comentarii