Acasă Administraţie Aquatim deratizează casieriile din Timişoara şi întrerupe apa rece în Deta

Aquatim deratizează casieriile din Timişoara şi întrerupe apa rece în Deta

2098
DISTRIBUIȚI

Programul casieriilor și al birourilor de relații cu publicul Aquatim se modifică în data de 27 octombrie: casieria de pe str. Oituz nr. 1 va fi deschisă până la ora 17, iar cea de pe str. Gheorghe Lazăr nr. 11 A, precum și casieria și birourile de pe str. Treboniu Laurian nr. 7A vor fi deschise până la ora 15.

În ziua menționată, în clădirile respective sunt programate lucrări de dezinsecție și deratizare. „Reamintim clienţilor că factura de apă poate fi achitată on-line, pe site-ul www.aquatim.ro, prin reţelele bancare, la Poșta Română, magazinele din reţeaua PayPoint, centrele de plăți un-doi ale Mobile Distribution și prin serviciul Westaco Express, disponibil în stațiile OMV. Mai multe detalii, la: http://www.aquatim.ro/unde-si-cum-puteti-plati-43.html”, îndeamnă dr. ing. Ilie Vlaicu, director general.

De asemenea, în zilele de 26 și 27 octombrie, între orele 9 și 15, se va întrerupe furnizarea apei reci în Deta, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție a apei.

“Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă. La reluarea alimentării cu apă rece în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată”, informează Aquatim.

 

 

 

 

Comentarii

comentarii