Acasă Actualitate Aquatim: ”Dragi clienți, putem face și noi, astăzi, o încercare comună de...

Aquatim: ”Dragi clienți, putem face și noi, astăzi, o încercare comună de protejare a noastră, optând pentru bicicletă!”

663
DISTRIBUIȚI

Ziua mondială fără mașini este celebrată anual, la 22 septembrie, promovând alternative pentru automobilul personal sau cel de serviciu.

Este o inițiativă a Comisiei Europene, sărbătoarea câștigând teren în ultimii ani și fiind marcată în tot mai multe orașe ale lumii.

Chiar și în pandemie, sau mai ales, sunt organizate evenimente pentru promovarea mijloacelor de transport nepoluante.

”Totul are o explicație, din păcate sumbră: studiile arată că gazele de eșapament sunt principala sursă de poluare a marilor orașe, care afectează dramatic sănătatea oamenilor și contribuie semnificativ la efectul încălzirii globale.

În lume, peste un miliard de oameni inspiră aer foarte poluat, în special cu monoxid de carbon și dioxid de sulf, gaze rezultate din procesele industriale.

Dragi clienți ai Aquatim, putem face și noi, astăzi, o încercare comună de protejare a noastră până la urmă, optând pentru bicicletă, spre exemplu. Timpul este încă prietenos, deci ce ne-ar putea opri?!

Să aveți o zi frumoasă, cu soare, căldură și sănătate!”, este mesajul Aquatim, marți 22 septembrie 2020, cu prilejul Zilei mondiale fără mașini.

Comentarii

comentarii