Acasă Administraţie Aquatim igienizează rețeaua de apă în Șag, Ciacova și Făget. Ce trebuie...

Aquatim igienizează rețeaua de apă în Șag, Ciacova și Făget. Ce trebuie să facă cetățenii?

413
DISTRIBUIȚI

Aquatim a informat că, în zilele următoare, se va spăla și igieniza rețeaua de distribuție în mai multe localități. Astfel, miercuri și joi, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Ciacova.

Tot joi, 8 iulie, între orele 8-16, se va opri apa în Șag pentru lucrări de mentenanță la bazinul de aerare, iar între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Făget, pe străzile Ștefan cel Mare, Vâlcele, Țarinii, Coriolan Brediceanu, Piața Libertății, Stadionului, Drumul Gladnei și Aleea Spitalului.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

 

Comentarii

comentarii