Acasă Administraţie Aquatim: În zilele următoare, se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de...

Aquatim: În zilele următoare, se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități

434
DISTRIBUIȚI

Aquatim a informat că, în zilele următoare, se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități, după următorul program: pe 24 septembrie, între orele 9-13, în Ohaba-Forgaci, iar între orele 8-12, în Herendești și Criciova. Pe 27 septembrie, între orele 8-12, în Tormac, iar pe 28 septembrie, între orele 8-12, în Șipet.

Pe durata lucrărilor, presiunea apei va fi scăzută.

Vineri, 24 septembrie, între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în Săcălaz pentru executarea unei cuplări la rețeaua existentă în vederea finalizării proiectului “Extinderea rețelei de alimentare cu apă potabilă în zona pavilioanelor din localitatea Săcălaz”.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

Comentarii

comentarii