Acasă Administraţie Aquatim întrerupe furnizarea apei în Utvin, Sânmihaiu Român și în cartierul Freidorf...

Aquatim întrerupe furnizarea apei în Utvin, Sânmihaiu Român și în cartierul Freidorf din Timișoara

1051
DISTRIBUIȚI

Miercuri, 6 iunie, între orele 9 și 15, Aquatim va întrerupe furnizarea apei în Utvin, Sânmihaiu Român și în cartierul Freidorf din Timișoara, în zonele de blocuri Polonă și Ion Slavici. Apa va fi sistată inclusiv la punctele termice din zonele menționate, pe străzile Anton Bacalbașa, Ovidiu Cotruș, Nicolo Paganini, Sulina, Constantin Daniel, Nicolae Filimon, Podgoriei.

Ilie Vlaicu, directorul Aquatim, a spus că întreruperea este necesară pentru lucrări de conectare la rețeaua existentă a unei conducte noi de apă (ce va alimenta, în viitor, localitatea Șag), care vor avea loc la intersecția străzilor Anton Bacalbașa și Ovidiu Cotruș. Vor fi afectați consumatorii industriali din zonă, printre care R-Coating, Pro Air Clean, Nestle, Elba, Kromberg & Schubert, Contitech.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Recomandăm consumatorilor să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată – a subliniat dr. ing. Ilie Vlaicu.

 

 

Comentarii

comentarii