Acasă Actualitate Aquatim investește peste 31 milioane de euro pentru extinderea și reabilitarea rețelelor...

Aquatim investește peste 31 milioane de euro pentru extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare pe 92 de străzi din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Aquatim îmbunătățește infrastructura de apă și canalizare în Timișoara cu ajutorul fondurilor europene! Aquatim susține că peste 31 milioane de euro sunt alocați pentru extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare pe 92 de străzi din Timișoara.

Lucrările se desfășoară într-un ritm bun: pe bulevardul Take Ionescu, se lucrează la conducta PEID D315 în față la ISHO.

S-a finalizat refacerea de la str. Aurel Popovici până la Poliție, după finalizarea conductei D315, se vor face legăturile la conductele existente.

Pe Simion Bărnuțiu, se lucrează la conducta PEID D315 la legăturile cu conducta existenta de pe str. Samuil Micu spre Telegrafului, urmând apoi sa realizeze legătură de pe str. Samuil Micu spre Splai Peneș Curcanul.

După finalizarea legăturilor din zona Samuil Micu se vor face legăturile in zona Cârțan – Kogălniceanu.

Str. Gării, s-a turnat binder și s-a dat drumul la trafic, iar săptămâna aceasta se toarnă stratul de uzură (stratul final) se lucrează la conducta de fontă D800 pe tronsonul Șantier SPIC Pasaj Solventul – Nufărului

Strada Gheorghe Dima, s-au finalizat legăturile la conductele existente; săptămâna aceasta vor fi gata refacerile.

Șantierele se apropie de sfârșit, iar în curând toate aceste străzi și bulevarde vor reveni la normal. Chiar dacă locuitorilor din zonă nu a fost ușor în perioada lucrărilor, de acum încolo se vor putea bucura de presiune mai bună la apă și de conducte din materiale moderne, care nu se colmatează și rezistă foarte bine în timp.

Comentarii

comentarii