Acasă Actualitate Aquatim: Locuitorii din Buziaș, Deta, Făget, Jimbolia și Sânnicolau se pot racorda...

Aquatim: Locuitorii din Buziaș, Deta, Făget, Jimbolia și Sânnicolau se pot racorda la noile rețele de canalizare, realizate din fonduri UE

DISTRIBUIȚI

aquatim -jimbolia canalizareAquatim are în desfășurare mai multe proiecte finanțate din fonduri europene. ”Banii ne permit să dezvoltăm, extindem și/sau să modernizăm rețelele de apă și canalizare, stațiile de tratare și de epurare din județul Timiș”, susține Aquatim.

În localitățile aferente sucursalelor Aquatim din județul Timiș (Buziaș, Deta, Făget, Jimbolia, Sânnicolau Mare) s-au desfășurat în ultimii ani lucrări de extindere a rețelelor de apă și canalizare prin astfel de programe cu finanțare europeană.

În urma finalizării unor etape importante din aceste proiecte majore implementate de operatorul regional, beneficiarii pot începe demersurile pentru racordarea la noile rețele de canalizare disponibile.

Concret, cetățenii trebuie să meargă la sediul sucursalei Aquatim de care aparțin, de unde vor obține gratuit un aviz în vederea racordării și vor încheia contractul. Actele necesare sunt cartea de identitate și o copie după extrasul de carte funciară.

”Vă reamintim că „utilizatorii, persoane fizice sau juridice, inclusiv cei care au sisteme proprii de alimentare cu apă, au obligația de a se racorda la sistemele publice de canalizare existente sau nou înființate, dacă aceștia nu dețin stații de epurare avansată, care respectă condițiile de descărcare a apelor epurate în mediul natural”, conform Legii nr.241/22.06.2006, art.31, alin.14 (*republicată*), privind serviciul de alimentare cu apă și de canalizare”, îndeamnă conducerea Aquatim.

Comentarii

comentarii