Acasă Administraţie Aquatim: ”Miercuri, presiunea va fi scăzută în Moșnița Nouă și Moșnița Veche...

Aquatim: ”Miercuri, presiunea va fi scăzută în Moșnița Nouă și Moșnița Veche pentru lucrări de mentenanță!”

DISTRIBUIȚI

Aquatim anunță că miercuri, 27 martie, între orele 9-17, presiunea va fi scăzută în Moșnița Nouă și Moșnița Veche pentru lucrări de mentenanță la Gospodăria de Apă.

Tot pe 27 martie, între orele 9-14 se va întrerupe furnizarea apei în Ohaba Lungă, Dubești, Traian Vuia și Surducu Mic pentru lucrări de spălare a rețelelor de distribuție. Din aceeași cauză, pe 28 martie, între orele 9-15 presiunea va fi scăzută în Butin și Percosova, iar pe 29 martie, între orele 9-15 presiunea va fi scăzută în Șemlacu Mare și Șemlacu Mic.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

 

Comentarii

comentarii