Acasă Administraţie Aquatim oprește apa rece pe mai multe străzi în Timișoara, dar și...

Aquatim oprește apa rece pe mai multe străzi în Timișoara, dar și în Opatița

732
DISTRIBUIȚI

Aquatim a informat că luni, 16 iulie, între orele 9 – 12, se va întrerupe furnizarea apei reci pe străzile Școlii, Comănești și Ștefan cel Mare. Întreruperea alimentării cu apă este necesară pentru remedierea unui defect de conductă, localizat la intersecția străzilor Școlii și Ștefan cel Mare. De asemenea, marți, 17 iulie, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă pe str. Felix, între orele 9 – 14, pentru conectarea unei locuințe la rețeaua publică de apă.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.

Program special de spălare a rețelei de apă din Opatița

În perioada 16 – 20 iulie, Aquatim informează că rețeaua de distribuție a apei din Opatița va fi spălată zilnic, cu un amestec de apă și aer sub presiune, cu utilaje speciale. Acest program special de spălare a conductelor urmărește eliminarea depunerilor acumulate în timp pe pereții acestora, rezultatul fiind îmbunătățirea calității apei din rețeaua de distribuție.

Programul de spălare a conductelor se va desfășura zilnic, de luni până vineri, între orele 9 și 15, și va acoperi curățarea zilnică a unui tronson de circa 1-1,5 km, în funcție de gradul de colmatare. Atât în timpul lucrărilor, cât și la reluarea alimentării cu apă rece, este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. De aceea, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată – explică dr. ing. Ilie Vlaicu, director general.

 

 

Comentarii

comentarii