Acasă Administraţie Aquatim: ”Pentru Giroc, se va factura lunar consumul de apă, începând cu...

Aquatim: ”Pentru Giroc, se va factura lunar consumul de apă, începând cu ianuarie 2023!”

DISTRIBUIȚI

Aquatim atenționează că, pentru localitatea Giroc Timiș, se va factura lunar consumul de apă, începând cu luna ianuarie 2023. Prima factură va fi pentru consumul înregistrat de la preluarea sistemului de alimentare cu apă de către Aquatim, până la următoarea citire, care ar trebui să  fie făcută până la data emiterii facturilor ( în jurul datei de 15, în fiecare lună).

”Nu toți consumatorii au fost preluați, din data de 01.11.2022. Indexul înregistrat când s-a sigilat apometrul va fi indexul de pornire. Până la acel index va factura Giroceana”, a explicat Cristina Borca.

Amintim că Aquatim și-a extins aria de operare, începând cu 1 noiembrie 2022, dată la care a preluat gestiunea serviciilor de apă și canalizare din localitatea Giroc. Clienții care nu au putut fi găsiți la domiciliu au fost notificați, conform procedurilor.

Pentru a veni în sprijinul lor, de luni, 21 noiembrie, și până la finalizarea acțiunii de preluare, Aquatim a deschis un birou în locația Giroceana, fostul birou Contracte, strada Semenic, nr. 54, Giroc. Cetățenii au avut posibilitatea să depună documentele solicitate și să semneze contractul de furnizare. 12 echipe ale companiei au fost pe teren, de luni până sâmbătă, în vederea întocmirii contractelor, în condițiile în care furnizarea serviciului de alimentare cu apă și / sau de canalizare se face, în conformitate cu legislația în vigoare, doar în baza unui contract de furnizare / prestare a serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare, încheiat între operator și utilizator.

Începând cu data de luni 19 decembrie 2022, biroul de întocmire contracte Aquatim din comuna Giroc și-a încheiat activitatea. Pentru încheierea contractelor cetățenii au fost invitați și la sediul Aquatim din Timișoara, strada Enric Baader nr. 11, de luni până vineri, între orele 8:00–15:00. Informații pe site-ul www.aquatim.ro.

Comentarii

comentarii