Acasă Actualitate Aquatim se alătură festivalului de gastronomie artizanală LA PAS, cu apă pentru...

Aquatim se alătură festivalului de gastronomie artizanală LA PAS, cu apă pentru toată lumea

DISTRIBUIȚI

Aquatim se alătură în acest weekend festivalului de gastronomie artizanală LA PAS, cu apă pentru toată lumea, dar și câteva activități incluse în program.

Aquatim va asigura apă pe toată durata evenimentului. Vor fi amenajate mai multe puncte de distribuție cu dozatoare, alimentate cu apă potabilă, de la stația de tratare. În programul evenimentului este prevăzut sâmbătă dimineața, în 24 septembrie, un tur ghidat la vechea Uzină de apă, viitorul Muzeu al Apei, unde participanții vor afla ce însemna sustenabilitatea acum mai bine de un veac. Duminică, între orele 15 și 17, Aquatim are pregătit un atelier cu jocuri interactive și experimente pe tema accesului la apă sigură, pentru toate vârstele. Împreună cu specialiștii Aquatim, participanții la atelier vor descoperi multe lucruri interesante despre apa potabilă, apa uzată și cea din natură.

LA PAS se va desfășura în Parcul Rozelor din Timișoara, între 23-25 septembrie. Departe de a fi un simplu festival de street food, La Pas își propune să stimuleze apetitul pentru consum sustenabil și pentru cultură. Mai multe detalii despre festival se găsesc pe site-ul dedicat, https://la-pas.cries.ro/, iar programul actualizat poate fi accesat la linkul următor: https://la-pas.cries.ro/wp-content/uploads/2020/07/PROGRAM-Festival-LA-PAS_final_19.09.2022.pdf

Compania timișeană de apă și organizatorii LA PAS, Centrul de resurse pentru inițiative etice și solidare, sunt parteneri de cursă lungă, fiind legați de preocupări comune pentru încurajarea consumului responsabil și promovarea siguranței apei de la robinet – a explicat Loredana Leordean, Aquatim.

 

 

 

Comentarii

comentarii