Acasă Administraţie Aquatim semnează două contracte de lucrări: „Execuție rețele de apă și canalizare...

Aquatim semnează două contracte de lucrări: „Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord” și „Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Sud”

316
DISTRIBUIȚI

Joi, 7 octombrie 2021, Aquatim S.A. organizează online, pe platforma zoom, conferința de presă prilejuită de semnarea a două contracte de lucrări de mare importanță pentru Timișoara.

Ilie Vlaicu, directorul Aquatim, a explicat că este vorba de „Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord” și „Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Sud”.

Acestea fac parte din „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, în perioada 2014-2020”(cod SMIS 2014+ 125651), parte a Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM).

”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, în perioada 2014-2020” are o valoare totală de 180 milioane de euro, din care 135,6 milioane de euro fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană, 30,4 milioane euro de la bugetul de stat, 3,2 milioane de la bugetul local și 10,8 milioane euro co-finanțare Aquatim. Obiectivul este dezvoltarea unor sisteme durabile de alimentare cu apă și apă uzată în Timișoara și în 81 localități din județul Timiș.

 

Comentarii

comentarii