Acasă Administraţie Aquatim spală conductele de apă din Lugojel, Găvojdia, Cerna și Iosif. Ce...

Aquatim spală conductele de apă din Lugojel, Găvojdia, Cerna și Iosif. Ce trebuie să facă cetățenii?

928
DISTRIBUIȚI

Aquatim anunță că presiunea apei va fi scăzută în Lugojel și Găvojdia miercuri și joi, 9 și 10 decembrie, în intervalul orar 9-14. În perioadele menționate vor fi spălate și igienizate rețelele de distribuție din localitățile respective.

De asemenea, vineri, 11 decembrie, se va întrerupe furnizarea apei în localitățile Cerna, între orele 9 și 12 și Iosif, între orele 12 și 15. În perioadele menționate este planificată spălarea rețelelor de distribuție a apei.

Spălarea conductelor face parte din programul de mentenanță preventivă a rețelelor și urmărește asigurarea calității adecvate a apei distribuite consumatorilor.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să își asigure o rezervă de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată -îndeamnă Aquatim. CALL-CENTER/DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

Comentarii

comentarii