Acasă Administraţie Aquatim spală rețeaua de apă în 10 localități din Timiș. Ce trebuie...

Aquatim spală rețeaua de apă în 10 localități din Timiș. Ce trebuie să facă cetățenii?

272
DISTRIBUIȚI

Aquatim a informat că, în zilele următoare, se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Lucrările vor avea loc în intervalul orar 9-14, iar pe durata lor presiunea apei va fi scăzută pe 12 noiembrie în Herendești, pe 15 și 16 noiembrie în Lugojel, pe 16 noiembrie în Sinersig și Ohaba-Forgaci, pe 17 noiembrie în Silagiu, pe 17 și 18 noiembrie în Găvojdia, pe 17, 18 și 19 noiembrie în Criciova și pe 19 noiembrie în Jena și Jabăr.

Luni, 15 noiembrie, între orele 9-14, în comuna Lovrin se va întrerupe furnizarea apei din cauza lucrărilor de conectare a noii rețele și de înlocuire a unei vane defecte.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/  DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

Comentarii

comentarii