Acasă Actualitate Aquatim spală rețeaua de apă în Făget, Butin, Percosova, Șemlacu Mare, Șemlacu...

Aquatim spală rețeaua de apă în Făget, Butin, Percosova, Șemlacu Mare, Șemlacu Mic și Cenad. Ce trebuie să facă cetățenii?

286
DISTRIBUIȚI

Aquatim a informat că, în perioada 19 – 25 august, sunt programate lucrări de spălare și igienizare a rețelelor de distribuție și rezervoarelor de înmagazinare a apei din mai multe localități din județul Timiș.

Astfel, joi, 19 august, între orele 8 – 16, lucrările se vor desfășura în Făget, iar pe durata acestora presiunea apei va fi scăzută. Tot în data de 19 august, între orele 9 – 15, se va întrerupe furnizarea apei în Butin și Percosova, iar vineri, 20 august, între orele 9 – 15, se va întrerupe în Șemlacu Mare și Șemlacu Mic. Presiune scăzută va fi și în localitatea Cenad, în zilele de 24 și 25 august, între orele 9 – 14.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, atenționează Aquatim.

Comentarii

comentarii