Acasă Administraţie Aquatim spală rețeaua de apă în Giulvăz, Șemlac, Cenad. Lucrări pe bv....

Aquatim spală rețeaua de apă în Giulvăz, Șemlac, Cenad. Lucrări pe bv. Constantin Prezan în Timișoara

456
DISTRIBUIȚI

Aquatim a informat că, în intervalul 22-23 iunie, zilnic între orele 9-15, în localitatea Giulvăz se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

Marți, 22 iunie, între orele 9-15, în localitățile Șemlacu Mare și Șemlacu Mic se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție și a rezervorului. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei.

Pe 22 și 23 iunie, între orele 9-17, în Timișoara, pe strada Mareșal Constantin Prezan se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din proiectul de modernizare și extindere la patru benzi a străzii Mareșal Constantin Prezan, iar pe durata lor, în data de 22 se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Mareșal Constantin Prezan și Martir Vasile Balmuș, iar în data de 23, pe strada Mareșal Constantin Prezan și bulevardul Sudului.

În intervalul 21-25 iunie, zilnic între orele 9-15, în localitatea Cenad se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție. Pe durata lucrărilor, presiunea apei va fi scăzută.

 

Comentarii

comentarii