Acasă Administraţie Aquatim spală rețeaua de apă în mai multe localități din Timiș. Reparații...

Aquatim spală rețeaua de apă în mai multe localități din Timiș. Reparații în Săcălaz și Jimbolia

572
DISTRIBUIȚI

Joi, 15 iulie, între orele 9-14, în localitatea Săcălaz se va întrerupe furnizarea apei pentru remedierea unei avarii la conducta de distribuție de pe strada IV, nr. 353.

Joi, 15 iulie, între orele 9-15, în localitatea Ciacova se va întrerupe furnizarea apei pentru lucrări de spălare și igienizare a rețelei de distribuție.

Vineri, 16 iulie, între orele 8-12, în localitățile Jabăr, Ohaba-Forgaci și Sacoșu Turcesc se vor efectua spălări ale rețelelor de distribuție. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Vineri, 16 iulie, între orele 9-13, în Jimbolia se va întrerupe furnizarea apei pentru reparația unei vane Dn 250.

Vineri, 16 iulie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Remetea Mică între numerele 10-42, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție. Pe tronsonul unde se execută lucrări apa va fi tulbure, iar în restul localității este posibil să fie presiune scăzută.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

Comentarii

comentarii