Acasă Administraţie Aquatim spală rețeaua de apă în Știuca, Herendești, Oloșag, Iosif și Pădureni

Aquatim spală rețeaua de apă în Știuca, Herendești, Oloșag, Iosif și Pădureni

DISTRIBUIȚI

Aquatim atenționează că în zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Lucrările vor avea loc în intervalul orar 9-14, după următorul program: pe 9 noiembrie în Știuca și Herendești, iar pe 10 noiembrie în Oloșag. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Vineri, 10 noiembrie, între orele 9-15 se va efectua spălarea rețelei de distribuție din localitățile Iosif și Pădureni. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

Comentarii

comentarii