Acasă Administraţie Aquatim spală rețeaua de apă în Surducu Mic, Belinț și Chizătău, Livezile...

Aquatim spală rețeaua de apă în Surducu Mic, Belinț și Chizătău, Livezile și Dolaț, în Izvin, Bazoș, Petrovaselo și Pădureni

DISTRIBUIȚI

Pentru lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a bazinelor de înmagazinare, pe 15 noiembrie, între orele 8-16, se va opri apa în Surducu Mic, între orele 9-14, în Belinț și Chizătău, între orele 9-15, în Livezile și Dolaț, între orele 9-16 presiunea va fi scăzută în Izvin, Bazoș și Petrovaselo, iar pe 16 noiembrie, între orele 9-15 se va furnizarea apei în Pădureni.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

Comentarii

comentarii