Acasă Administraţie Aquatim spală rezervorul de apă în Chevereșu Mare, forajul în Colonie Pini...

Aquatim spală rezervorul de apă în Chevereșu Mare, forajul în Colonie Pini 2 și rețeaua în Ohaba-Forgaci

489
DISTRIBUIȚI

Aquatim a informat că, pe 14 și 15 aprilie, între orele 8-16, în localitatea Colonie Pini2 se vor efectua lucrări de spălare a forajului. Pe durata lucrărilor, furnizarea apei va fi întreruptă.

Miercuri, 14 aprilie, între orele 9-13, presiunea va fi scăzută în localitatea Ohaba-Forgaci, datorită lucrărilor de spălare a rezervorului de înmagazinare apă.

În zilele de 15 și 16 aprilie, în localitatea Chevereșu Mare se vor efectua lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și de spălare și dezinfecție a rezervorului de înmagazinare apă. Ca urmare, pe 15 aprilie, între orele 8-15, presiunea apei va fi scăzută, iar pe 16 aprilie, între orele 8-17, se va opri furnizarea apei.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

 

Comentarii

comentarii