Acasă Administraţie Aquatim spală și dezinfectează rețeaua de apă din mai multe localități din...

Aquatim spală și dezinfectează rețeaua de apă din mai multe localități din Timiș. Programul

DISTRIBUIȚI

Aquatim anunță că în 28, 29 și 30 octombrie, în intervalul orar 08:00-14:00, în localitatea Jabăr, se vor efectua lucrări de spălare și dezinfecție la rețelele de distribuție apă. Se va înregistra lipsă de presiune.

De asemenea, în 3 noiembrie, în intervalul orar 08:00- 18:00, în localitatea Oloșag, se vor efectua lucrări de dezinfecție și spălare la rețeaua de distribuție apă și la rezervorul de acumulare, cu o firmă specializată. Apa va fi sistată în acest interval orar.

Aquatim anunță următorul program de spălări și dezinfectări ale rezervoarelor și ale rețelei de apă, după cum urmează:

Joi, 29 octombrie, între orele 08:00-16:00, se va sista livrarea apei în localitățile Bodo și Fădimac.

Luni, 2 noiembrie, între orele 08:00-16:00, se va sista livrarea apei în localitatea Belinț.

Marți, 3 noiembrie, între orele 08:00-16:00, se va sista livrarea apei în localitatea Chizătău.

Aquatim anunță că, în 28, 29 și 30 octombrie, în intervalul orar 08:00 – 14:00, în comuna Criciova, localitățile Cireșu, Jdioara și Criciova, se vor efectua spălări și dezinfecții la rețeaua de distribuție a apei. Se va înregistra presiune scăzută.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim la numărul 0356 914 NON-STOP.

Comentarii

comentarii