Acasă Administraţie Aquatim spală turnul de apă din Recaș şi montează hidranți în Ghiroda....

Aquatim spală turnul de apă din Recaș şi montează hidranți în Ghiroda. Ce trebuie să facă cetățenii?

1176
DISTRIBUIȚI

Aquatim a informat că, marți, 12 mai 2020, între orele 9 – 15, se va spăla turnul de apă din localitatea Recaș. Lucrarea face parte din programul de întreținere curentă.

Pe perioada lucrărilor, s-ar putea observa o scădere a presiunii din rețeaua de distribuție a apei.

De asemenea, luni, 11 mai, pe strada Ceahlău din comuna Ghiroda, se vor efectua lucrări de montare hidranți, astfel că în intervalul orar 09.00-16.00 va fi întreruptă furnizarea apei potabile.

În situația în care vor fi sesizate defecțiuni la vanele existente și se va impune închiderea vanei centrale, vor fi afectate și următoarele străzi: Victoria, Ceahlău, Plopilor, Sinaia, Muntenia, Predeal, Bucegi, Semenic, Calea Lugojului, Făgăraș, Câmpiei, Bușteni, Parâng, Piatra Craiului, Ialomița, Oituz, Vălișoara, Muntenia, Pietrele Doamnei, Rarău, Comarnic, Azuga, Apuseni, Padiș, Poiana Mărului, Bega și Jiul.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată -atrage atenția Aquatim.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356 914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

Comentarii

comentarii