Acasă Administraţie Aquatim va efectua lucrări de spălare a rețelei de distribuție în Cenad...

Aquatim va efectua lucrări de spălare a rețelei de distribuție în Cenad și Ciacova

DISTRIBUIȚI

În perioada 23 – 26 noiembrie, Aquatim va efectua lucrări de spălare a rețelei de distribuție în două localități din județul Timiș. Astfel,  în zilele de 23 și 24 noiembrie, între orele 9-14, lucrările se vor efectua în Cenad, iar în zilele de 25 și 26 noiembrie, între orele 9-15, în Ciacova. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută în ambele localități.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

 

Comentarii

comentarii