Acasă Eveniment ARAD – O femeie şi-a pierdut viaţa şi alte trei persoane au...

ARAD – O femeie şi-a pierdut viaţa şi alte trei persoane au fost rănite grav

DISTRIBUIȚI

accident cu patru persoane la arad

Joi, în jurul orei 15, într-o intersecţie din Arad, o ambulanţă, care se afla în misiune, a fost implicată într-un accident grav de circulaţie.

 

Salvarea era în drum spre un accident rutier, cu girofar şi sirenă,  însoţită de poliţie şi când a ajuns în intersecţie un autoturism, marca  Chevrolet, i-a  tăiat drumul. Tamponarea  a fost violentă, iar ambulanţa a scăpat de sub control, părăsind drumul carosabil a intrat pe trotuar lovind trei pietoni. Pietonii au fost aruncaţi la pământ, iar unul dintre ei a decedat în chinuri groaznice, după ce a fost strivit de o casă şi a fost târât câţiva metri. Paramedicii din salvare au încercat să o salveze, făcându-i masaj cardiac zeci de minute, însă manevrele de resuscitare nu şi-au mai făcut efectul scontat. 

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că un tânăr de 26 de ani din judeţul Timiş, în timp ce a condus un autoturism, pe strada Andrei Şaguna, ajungând la intersecţia cu strada Mihail Kogălniceanu, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea”, intrând în coliziune cu o ambulanţă, care se afla în misiune, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.

În urma impactului o femeie şi-a pierdut viaţa, iar o altă persoană, plus 3 salvatori, au fost răniţi. Şoferul va fi cercetat pentru omor din culpă. Pentru că nu a oprit, pentru a-i acorda prioritate ambulanţei, aflată în misiune şi pentru că, din această cauză a murit un om, tânărul ar putea face puşcărie.

Comentarii

comentarii